Auditie bij MBO DANS GOES op 25 februari 2019

6 februari, 2019
Scalda/MBO DANS GOES foto opleiding Danscoördinator

Jij bént dans. Laat ons dat zien tijdens een auditie! We kijken dan naar jouw dansvaardigheden, fysieke mogelijkheden, muzikaliteit, lerend vermogen, uitstraling en energie.

Best spannend, maar vooral ook leuk. Want je laat zien wat je al kunt en maakt kennis met een paar dansvormen die je misschien nog niet beheerst en waar je in de opleiding wel mee aan de slag gaat. Tijdens de auditie krijg je namelijk een les klassiek ballet, moderne dans, jazz en urban/hiphop. Daarna nemen we een fysieke/medische test af. Vervolgens is er een intakegesprek waarin we je graag beter leren kennen. Tijdens het gesprek krijg je de ruimte om te vertellen over o.a. jouw ervaring op dansgebied, wat je hoopt te leren bij MBO Dans, wat je motivatie is voor onze opleiding en kun je je dansfolio toelichten. Ook krijg je de gelegenheid om een eigen choreografie van 1,5 minuut te laten zien waarbij je vooral jouw talenten en kwaliteiten kan tonen.

Ervaring in alle dansstijlen is niet nodig. Is dansen je passie en doe je dat nu vooral binnen één stijl, dan ben je van harte welkom om auditie te doen!

Meld je aan voor een auditie!
Stuur een mailtje naar [email protected]. De auditie vindt plaats op maandag 25 februari 2019 in theater De Kring in Roosendaal.

Wil je meer weten over hoe je bij ons kunt gaan studeren? Neem dan eens een kijkje op
mbodansgoes.nl/voorlichting