Eindpresentatie MBO DANS Goes 20 juni

12 juni, 2019

Met trots presenteren de studenten van MBO DANS GOES de jaarlijkse eindpresentatie op donderdag 20 juni. Dit jaar vindt de dansvoorstelling plaats in Theater De Kring in Roosendaal, de nieuwe samenwerkingspartner van MBO DANS GOES.

De dansvoorstelling is te zien om 15.00 uur en om 20.15 uur. De kaarten kosten €10,- per stuk en zijn verkrijgbaar via www.dekringroosendaal.nl. Voor de middagvoorstelling zijn nog kaarten beschikbaar.

De dansvoorstelling is een mooie waaier van diverse stijlen en inspiratiebronnen. Moderne dans, hiphop, klassiek ballet: het komt allemaal aan bod tijdens de show. De choreografieën zijn gemaakt door dansdocenten van MBO DANS GOES, waaronder Raquel de la Fuente, Kevin van der Kleij en Nina Nestelaar. Ook hebben de studenten zelf verschillende stukken gemaakt. Voor een aantal studenten is het de laatste keer dat zij dansen als student van het MBO DANS GOES. Zij hopen begin juli hun diploma in ontvangst te mogen nemen. 

MBO DANS GOES start volgend schooljaar met een nieuwe dansopleiding. Belangrijke werkveldpartners zijn o.a. Theater de Kring, CultuurCompaan en Vuur en Vlam Produkties. Nog nooit eerder in Nederland verbond een theater zich aan een mbo-dansopleiding. MBO DANS GOES is dan ook erg trots en verheugd dat zij hun eindpresentatie in Theater de Kring vertonen!