nieuw: vooropleiding mbo dans
nieuw: vooropleiding mbo dans

Vooropleiding MBO DANS

In september 2022 is de nieuwe vooropleiding MBO DANS i.s.m. ToBe Cultuurcentrum Dordrecht gestart. Wil jij meer ontdekken in dans? Jezelf verdiepen in dans? Of wil jij je voorbereiden op een dansopleiding? Meld je dan nu aan voor dé vooropleiding van MBO DANS!

Tijdens de vooropleiding ontdek en ontwikkel jij je in stijlen als Urban Contemporary, Hiphop en basis danstechnieken. Naast de vaste docenten, geven gastdocenten les in allerlei stijlen, zoals pop/commercieel en Afro/Hiphop. Je leert niet alleen zelf te dansen, maar ook hoe je een choreografie maakt. Naast de lessen die je wekelijks volgt, bezoek je ook dansvoorstellingen én treed je op!

Om deze vooropleiding te volgen is enthousiasme belangrijk. Er is geen toelating of auditie nodig. Ook als je nog niet zeker weet óf je wel naar een dansopleiding wilt, maar je wel graag meer wilt leren, dan ben je van harte welkom!

Wanneer je wél heel graag naar een vervolg-dansopleiding wilt, bereiden we je goed voor. Mocht je keuze vallen op MBO DANS en heb je een positief advies van de vaste dansdocent, hoef je géén toelating meer te doen voor MBO DANS!

Ben je enthousiast geraakt? Meld je dan hier aan.

Informatie

Data: september 2023 t/m juli 2024
Lesdag: vrijdag
Tijd: 18 – 21 uur
Locatie: Energiehuis, Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Kosten: €4,50 per uur (in totaal volg je 3 lessen van 1,5 uur per week en er zijn 30 lesweken)
Betalen in termijnen is mogelijk.

Je moet minimaal 26 van de 30 lesweken volgen om in aanmerking te komen voor een positief advies.

 

Kijk hier of je in aanmerking komt voor een tegemoetkoming van het lesgeld