mbo dans goes
mbo dans goes

Audities en toelating

Jij bént dans. Laat ons dat zien tijdens de auditie! Laat ons zien wat je al kunt, wat je nog kunt ontwikkelen vanuit je talent en wellicht maak je kennis met een paar dansvormen die je misschien nog niet beheerst en waar je in de opleiding wel mee aan de slag gaat.

Dit hoeft geen enkel probleem te zijn, we zijn op zoek naar authentieke dansers met een interessante eigenheid, die fris en fruitig en leergierig de auditie afleggen.
We vragen je ook een solo voor te bereiden, want wij willen graag jouw unieke talent ontdekken.

Laat vooral jezelf zien als danser, toon jouw talenten en kwaliteiten. We kijken naar je dansbeleving, muzikaliteit, energie en expressie. Je mag elke stijl of mix van stijlen gebruiken in jouw solo.

We leren je graag beter kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek krijg je de ruimte om te vertellen over wie je bent, jouw ervaring op dansgebied, wat je hoopt te leren bij MBO Dans en wat je motivatie is voor onze opleiding.

Ervaring in alle dansstijlen is dus niet nodig. Is dansen je passie en doe je dat nu vooral binnen één stijl, dan ben je van harte welkom om auditie te doen!

Data auditie

  • Zaterdag 15 februari 2020

Meld je aan voor een auditie 

Aanmelden kan nu al via [email protected]
Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je van ons de uitnodiging met alle informatie

 

mbo dans goes

Toelatingseisen

De toelatingseisen voor deze opleiding zijn:

  • een vmbo-k, -g of -t diploma of;
  • een overgangsbewijs naar havo 4 of vwo 4 of;
  • een mbo-diploma niveau 2 of 3.

Wat vragen we verder van je?
Een goede motivatie om deze geweldige opleiding te kunnen volbrengen. Kun je niet zonder dans, ben je ondernemend en leergierig, ben je open-minded, heb je doorzettingsvermogen en discipline, kun je omgaan met tegenslagen (blessures), heb je nu al een meer dan gemiddeld dansniveau en leer je makkelijk nieuwe bewegingen en nieuwe choreografieën aan? Kom auditie doen!

 

Aanmelden

Meld je dan aan voor een auditie via [email protected], of meld je direct aan voor de opleiding (je krijgt dan van ons een uitnodiging voor de auditie).

Direct aanmelden voor de opleiding Dansprofessional niveau 3

Direct aanmelden voor de opleiding Dansprofessional niveau 4

Of meld je aan via de button 'Direct aanmelden' op de opleidingspagina's

 

Meld je uiterlijk op 1 april 2020 aan.

In dit filmpje van de Rijksoverheid wordt duidelijk uitgelegd waarom dit belangrijk is.