Auditie bij MBO DANS GOES op 28 mei 2018

Zie jij jezelf waanzinnige danslessen verzorgen of schitteren als danser op het podium? Is dans jouw passie en wil je hier je beroep van maken? Kom auditie doen!
3 april, 2018

Hoe ziet een auditie eruit?

Tijdens de auditie bekijken we jouw dansvaardigheden, fysieke mogelijkheden, je muzikaliteit, hoe snel je correcties kan oppikken en we kijken naar je uitstraling en energie. Je krijgt een les Klassiek Ballet, Moderne Dans, Jazz en Urban/Hiphop. Daarna nemen we een fysieke test af. Ook vragen we jou een solo voor te bereiden, die je in het laatste gedeelte van de auditie laat zien aan de auditiecommissie. Vervolgens is er nog een intakegesprek waarin je kunt aangeven wat jouw ervaring is op dansgebied, qua stijlen, de jaren dat je lessen volgt en je motivatie.

Moet ik alle dansstijlen kunnen om auditie te kunnen doen?

Nee, ervaring in alle dansstijlen is niet nodig. Dus als je één van de dansstijlen, bijvoorbeeld Klassiek Ballet, nog nooit hebt gehad, maar je bent wel heel goed in één van de andere stijlen, bijvoorbeeld Streetdance of Jazz, dan ben je van harte welkom om auditie te doen!

Wat vragen we van je?

Een goede motivatie om deze geweldige opleiding te kunnen volbrengen. Kun je niet zonder dans, ben je ondernemend en leergierig, heb je doorzettingsvermogen en discipline, kan je omgaan met tegenslagen (blessures), heb je nu al een meer dan gemiddeld dansniveau en leer je makkelijk nieuwe bewegingen en nieuwe choreografieën aan? Kom auditie doen!

Hoe kan ik me aanmelden voor de auditie?

Neem contact op via [email protected] of meld je direct aan door je in te schrijven voor één van onze opleidingen. 

Direct aanmelden voor de opleiding Dansleider

Direct aanmelden voor de opleiding Danscoördinator